شروع به کار پارتیشن حرفه‌ای

ورود به داشبورد پشتیبان #

پس از ساخت پارتیشن حرفه‌ای و پرداخت هزینه برای مدیریت و دسترسی به پارتیشن حرفه‌ای خود باید وارد داشبورد پشتیبان بشوید. قبل از ورود به داشبورد، فعال شدن پارتیشن حرفه ای شما با ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

درصورتی که برای اولین بار است که وارد داشبورد پشتیبان میشوید برای تنظیم رمز عبور داشبورد پشتیبان کافیست از گزینه بازنشانی رمز عبور استفاده کنید.

اطلاعات دسترسی و تنظیمات پارتیشن #

پس از ورود به داشبورد پشتیبان در میانه صفحه پارتیشن های حرفه ای که برای شما ایجاد شده است نمایش داده می‌شود.

روی منوی سه نقطه گوشه سمت راست پارتیشن خود کلیک کنید تا وارد بخش تنظیمات پارتیشن شوید. در بخش تنظیمات به اطلاعات پارتیشن و ابزار های حذف پارتیشن یا فرمت پارتیشن دسترسی دارید. در همین بخش در سربرگ اطلاعات دسترسی توکن پارتیشن را شماهده خواهید کرد که برای اتصال از طریق افزونه وردپرس یا اتصال API یا CLI کاربرد دارد.

توجه داشته باشید با گزینه حذف پارتیشن پارتیشن حرفه ای شما حذف و شده و فایل های شما دیگر قابل بازیابی نیست. همچنین با حذف کامل پارتیشن هزینه یک دوره ماهانه کامل برای شما محاسبه خواهد شد. همچنین با استفاده از گزینه فرمت اطلاعات پارتیشن پارتیشن فرمت شده و همه فایل های شما حذف خواهد شد و قابل بازایبی نخواهد بود.

آپلود فایل‌ها و شروع به کار #

برای ورود به بخش مدیریت فایل های پارتیشن حرفه ای روی کارت پارتیشن کلیک کنید و یا از منوی سمت راست روی نام پارتیشن خود کلیک کنید تا وارد بخش مدیریت فایل ها شوید.

با کلیک روی دکمه گزینه های پوشه جدید(برای ایجاد پوشه)، آپلود فایل (آپلود فایل جدید) و ریموت آپلود (آپلود با استفاده از لینک مستقیم دانلود) را مشاهده می‌کنید. کافیست روی گزینه آپلود فایل جدید کلیک کنید و اولین فایل خود را آپلود کنید. همچنین میتوانید فایل را روی سیستم خودتان با موس گرفته و آن را روی صفحه مدیریت فایل بکشید و رها کنید تا فرایند آپلود فایل آغاز شود. پس از اتمام فرایند اپلود نام فایل در لیست فایل ها برای شما نمایش داده خواهد شد.