راهنمای ابزار حذف و سطل زباله

برای حذف فایل و پوشه، روی منو  مقابل هر فایل یا پوشه کلیک کنید و گزینه  را انتخاب کنید.

برای حذف گروهی فایل‌ها و پوشه‌ها روی چک باکس سمت چپ هر فایل یا پوشه کلیک کنید تا همه‌ی موارد را انتخاب کنید. سپس در بالای لیست روی گزینه  کلیک کنید.

در منوی اصلی در سمت چپ  با کلیک بر روی گزینه  لیست همه‌ی فایل‌ها و پوشه‌هایی که حذف کرده اید را مشاده می‌کنید.

در بخش Trash (سطل زباله) با کلیک بر روی گزینه حذف  مقابل هر فایل یا پوشه، آن را برای همیشه از زیرساخت ابری پشتیبان حذف می‌کنید. و با کلیک بر روی گزینه بازگردانی  مقابل هر فایل یا پوشه آن را به پارتیشن مبدا بازگردانی خواهید کرد.

برای حذف همه‌ی فایل‌ها و پوشه‌ها در سطل زباله کافیست در بالای لیست روی گزینه Delete All کلیک کنید.

 نکته یک: تاز زمانی که فایل‌ها و پوشه‌ها در بخش Trash (سطل زباله) باشند، حجم آنها در حجم کلی پارتیشن شما محاسبه خواهد شد.

نکته دو: پس از حذف ایتم‌های سطل زباله فایل‌های شما برای همیشه از زیرساخت ابری پشتیبان حذف خواهد شد و دیگر قابل بازگردانی نخواهند بود.